• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - quadra - diskbänk med infälld diskbänk vz79b

PRODUKTKOD: VZ79B

5 222,00 kr

Spara 15%

4 438,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 790.0 mm
  • Låddjup: 210.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Smeg - quadra - diskbänk med infälld diskbänk vz79b

Elegant och pålitlig diskbänk

Smeg VZ79B är en diskbänk av högkvalitativt material som passar perfekt i alla typer av kök. Med sin rektangulära form och släta yta ger den ett stilrent och elegant utseende. Diskbänken finns i ett brett utbud av färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige, vilket gör det lätt att passa in i din köksinredning.

Konstruktion och praktiska funktioner

Denna diskbänk är tillverkad av hållbart silgranitmaterial som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Den har en djup på 500.0 mm och en längd på 790.0 mm, vilket ger gott om utrymme för diskning och rengöring.

Smeg VZ79B har en enda diskho, vilket ger enkelhet och funktionalitet. Det finns även ett hål för blandare, vilket gör det möjligt att installera en blandare för enkel vattenreglering.

Monteringen av denna diskbänk sker genom underlimning, vilket ger en snygg och sömlös design. Dessutom är den inte vändbar.

Storlek och skåpsbredd

Denna diskbänk passar perfekt i ett kök med en skåpsbredd på minst 800.0 mm. Den har en låddjup på 210.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att rymma dina diskredskap och tillbehör.

Smeg VZ79B är en pålitlig och funktionell diskbänk som kommer att uppfylla dina behov i köket. Med sin stilrena design och praktiska funktioner kommer den inte bara att vara en praktisk plats för diskning, utan också ett stilfullt inslag i ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Smeg VZ79B
Märke
Smeg
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
790.0 mm
Låddjup
210.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: