• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s-f silgranit puradur alumetalik höger, auto stopper, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523897

10 122,00 kr

Spara 15%

8 603,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 987.5 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 497.5 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar XL 6 S F

Översikt

På jakt efter den perfekta diskbänken för ditt kök? Då är Blanco Zenar XL 6 S F det perfekta valet för dig. Denna vackra diskbänk kombinerar estetik med funktionalitet och är tillverkad av högkvalitativt silgranit material. Med sin imponerande design och utmärkta funktioner ger den en perfekt touch till ditt köksinredning.

Funktionalitet

Blanco Zenar XL 6 S F diskbänk är utrustad med en sidskiva som gör att den kan monteras planlimmad för en sömlös integrering i köksbänken. Den har också en stor huvudhona och är utformad med en infino-dräneringssystem, som ger en smidig och effektiv vattenavrinning.Denna modell av diskbänken har en enkelho och kommer med en praktisk auto stoppventil, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den när det behövs. Detta gör det bekvämt och tidsbesparande att använda diskbänken.

Design och färg

Blanco Zenar XL 6 S F har en elegant och modern design med en rektangulär form. Den kommer i en stilren grå färg, vilket ger den en sofistikerad och tidlös look. Denna diskbänk är också tillverkad av puredur material, vilket ger den en slagtålig och tålig yta. Ytan har också en alumetalik finish, vilket ger den en lyxig och exklusiv touch.

Mått och montering

Blanco Zenar XL 6 S F diskbänk har en imponerande längd på 987.5 mm och en djup på 497.5 mm. Den kommer med en enda ho, vilket är perfekt för att hantera dina diskbehov. Denna diskbänk är också lämplig för montering på ett 600.0 mm bänkskåp.

Slutsats

Blanco Zenar XL 6 S F diskbänk är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Med sin eleganta design och imponerande funktioner är den ett utmärkt val för alla kök. Oavsett om du behöver en ny diskbänk för ditt köksrenoveringsprojekt eller om du bara vill uppgradera din nuvarande diskbänk, kommer Blanco Zenar XL 6 S F att ge dig den kvalitet och prestanda du söker.
Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S F (523897)
Mått
Längd
987.5 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
497.5 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Planlimning

16 Produkter från samma kategori: