• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 6 s-f silgranit puradur antracit vändbar, automatisk stoppare, infino, droppnät

PRODUKTKOD: 524854

6 446,00 kr

Spara 15%

5 479,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 770.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 490.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Elon XL 6 S-F

Den Blanco Elon XL 6 S-F är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att bli en perfekt tillägg till ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, erbjuder denna diskbänk hållbarhet, motståndskraft mot fläckar och en modern svart färg som kommer att komplettera din köksinredning på ett elegant sätt.

Funktioner:

Anpassad storlek: Med en längd på 770.0 mm och en djup på 490.0 mm, passar denna diskbänk perfekt in i de flesta köksutrymmen. Den är också utformad för skåpsbredd från minst 600.0 mm.

Enkel montering: Diskbänken kan monteras antingen genom planlimning eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa den efter dina behov och köksdesign.

Enkel design: Med en rektangulär form och en minimalistisk design passar Blanco Elon XL 6 S-F perfekt in i moderna kök. Den har också ett hål för blandare, vilket gör det lätt att installera en blandare som passar din stil och preferenser.

Vändbar: Diskbänken är vändbar, vilket innebär att den kan installeras med ho/hörn på höger eller vänster sida, beroende på vad som är mest praktiskt för dina behov och kökslayout. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa diskbänken efter din köksdesign.

Tillbehör: Diskbänken levereras med en automatisk stoppare och ett droppnät för att hjälpa till att hålla ytan ren och organiserad. Det är också utrustad med Blanco's InFino avloppssystem för effektiv avrinning och besvärsfritt underhåll.

Sammanfattningsvis är Blanco Elon XL 6 S-F en pålitlig och snygg diskbänk som erbjuder enkel installation, hållbarhet och praktiska funktioner. Med sin svarta silgranitfinish kommer den definitivt att ge ditt kök en modern och stilren touch.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 6 S-F (524854)
Mått
Längd
770.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
490.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: