• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco modex-m 60 kaffe

PRODUKTKOD: 518335

7 539,00 kr

Spara 15%

6 408,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 1200 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco modex-m 60 kaffe

Blanco modex-m 60 kaffe är en elegant och funktionell köksvask som passar perfekt i ditt modernt kök. Med sina imponerande funktioner och stilrena design kommer denna köksvask inte bara att göra ditt kök praktiskt, utan också ge det en sofistikerad touch.

Funktioner

Blanco modex-m 60 kaffe har en imponerande bredd på 1200 mm, vilket ger dig gott om utrymme att arbeta med. Den har också en avrinningsyta som gör det lätt att hålla din arbetsyta ren och smidig.

Denna köksvask är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, vilket ger den en imponerande hållbarhet och tålighet. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme, vilket gör att din köksvask behåller sin skönhet och funktionalitet under lång tid.

Material och färger

Blanco modex-m 60 kaffe är tillverkad av Silgranit, som är ett unikt material bestående av granit och specialharts. Detta ger köksvasken en naturlig stenliknande yta som är både vacker och slitstark.

Denna köksvask finns i färgen brun, som ger en varm och elegant känsla till ditt kök. Den naturliga stenfärgen kommer att smälta in i de flesta köksinredningar och ge en touch av lyx.

Installation

Blanco modex-m 60 kaffe kan installeras antingen nedfälld eller infälld, vilket ger dig flexibilitet när det gäller din köksdesign. Vasken har inte förborrade hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja den blandare som passar bäst till din personliga stil och behov.

Med Blanco modex-m 60 kaffe får du en köksvask som kombinerar funktion och stil på bästa sätt. Den högkvalitativa Silgranit-konstruktionen, den imponerande bredden och den vackra bruna färgen gör den till en perfekt tillägg till ditt kök. Investera i denna köksvask och njut av dess praktiska funktioner och tidlösa skönhet under lång tid framöver.

Mått
Bredd
1200 mm
Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Brun
Förborrat hål för blandare
Nej
Montering
Nedfälld/Infälld
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: