• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s ångare systemplus silgranit puradur vit höger, automatisk stoppare, infino, ashlar board, gn1/2, gn1/3

PRODUKTKOD: 524056

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar XL 6 S Ångare SystemPlus Silgranit Puradur Vit Höger

Blanco Zenar XL 6 S Ångare SystemPlus är en elegant och praktisk diskbänk som kommer i en vacker vit färg. Den är tillverkad av högkvalitativt material Silgranit som är känt för sin hållbarhet och tålighet. Med en djup på 510.0 mm och en längd på 1000.0 mm erbjuder den gott om utrymme för disk och andra köksaktiviteter.

Funktioner:

Automatisk stoppare:

Blanco Zenar XL 6 S Ångare SystemPlus är utrustad med en automatisk stoppare som gör diskningen enkel och bekväm. Du kan enkelt fylla diskhon med vatten genom att trycka på stopparen och sedan tömma vattnet genom att trycka på stopparen igen.

Infino:

Infino är en innovativ designfunktion som ger en sömlös övergång mellan diskhällen och diskbänken. Detta skapar en ren och stilren look samtidigt som det är enkelt att rengöra och underhålla.

Ashlar board:

Ashlar board är en praktisk och funktionell tillbehörsdisplay där du kan förvara dina köksredskap och tillbehör. Det håller dem organiserade och inom räckhåll för enkel åtkomst vid matlagning och diskning.

GN1/2 och GN1/3:

Denna diskbänk är utrustad med GN1/2 och GN1/3-storlekar, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa diskningen efter dina behov. Du kan enkelt använda olika storlekar på GN-fat och kärl utan problem.

Enastående kvalitet och design:

Blanco Zenar XL 6 S Ångare SystemPlus kombinerar enastående kvalitet och design. Med dess silgranitmaterial är den både tålig och reptålig, vilket gör den lämplig för daglig användning i köket. Dess vit färg ger en fräsch och modern känsla till köket.

Monteringen av denna diskbänk är enkel och kan göras genom att infälla eller underlimma den i köksbänken. Den har en högerplacering för att passa olika kökslayouter och behov.

Oavsett om du vill ha en praktisk diskbänk med automatisk stoppare eller en stilren design med Infino och Ashlar board, är Blanco Zenar XL 6 S Ångare SystemPlus det perfekta valet för ditt kök. Med sin höga kvalitet och hållbarhet kommer den att vara en pålitlig följeslagare under lång tid.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S SteamerPlus (524056)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: