• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 45 s silgranit puradur pärlgrå reversibel, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 520554

3 882,00 kr

Spara 15%

3 299,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Blanco Lexa 45 S Silgranit Pärlgrå Reversibel

Blanco Lexa 45 S är en elegant och praktisk diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Med sin pärlgrå färg ger den en modern och stilren känsla till din inredning. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket gör den hållbar och tålig mot vardaglig slitage.

Denna modell har en rektangulär form och en ho, vilket gör den idealisk för användning i mindre kök eller i kök där det finns begränsat med utrymme. Diskbänken är reversibel, vilket betyder att den kan installeras med avrinningsytan på antingen höger eller vänster sida, för att passa dina behov och preferenser.

Blanco Lexa 45 S är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt och bekvämt att tömma diskhon. Du behöver inte längre använda dig av en traditionell vattenlås eller manuellt trycka ner stopparen för att dränera vattnet. Med den automatiska stopparen kan du enkelt kontrollera vattenflödet och spara tid under diskningen.

Denna diskbänk från Blanco är utformad för infällnad eller underlimning, vilket ger dig flera alternativ för montering i ditt kök. Oavsett vilket sätt du väljer för montering, kommer diskbänken att ge en elegant och stilfull touch till ditt köksdesign.

Blanco Lexa 45 S passar i ett skåp med en bredd på minst 450.0 mm och har en längd på 860.0 mm. Den har också ett djup på 500.0 mm och en ho med ett låddjup på 190.0 mm. Diskbänken har även ett hål för blandare och är vändbar, vilket ger dig maximal flexibilitet vid installationen.

Välj en diskbänk som kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet. Med Blanco Lexa 45 S kommer du att få en pålitlig och elegant lösning för ditt kök. Skapa en harmonisk och effektiv arbetsmiljö med denna fantastiska diskbänk.

Produkt
Modellnamn
Blanco Lexa 45 S (520554)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: