• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 45 s antracit med automatisk propp

PRODUKTKOD: 514724

6 082,00 kr

Spara 15%

5 169,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zia 45 S - Diskbänk i antracit med automatisk propp

En modern och funktionell diskbänk

Blanco Zia 45 S är en elegant och stilren diskbänk som kommer i en snygg antracitfärg. Den är tillverkad i hållbart och tåligt material, Silgranit, och är perfekt för dig som letar efter en diskbänk som både är praktisk och estetiskt tilltalande.

Design och dimensioner

Med sina dimensioner på 780 mm i längd och 500 mm i djup passar Blanco Zia 45 S perfekt in i de flesta kök. Den rektangulära formen ger en modern och stilfull look och den svarta färgen ger en tidlös elegans. Diskbänken har en enda ho och levereras med 1 hål för blandare.

Funktioner och egenskaper

Blanco Zia 45 S går att montera både som infällnings- och underlimningsdiskbänk, vilket ger dig möjlighet att välja den monteringsmetod som passar ditt kök bäst. Diskbänken är också vändbar, vilket innebär att du kan anpassa den efter din arbetsplats och de behov du har.

Blanco Zia 45 S kommer även med en praktisk automatisk propp. Med ett enkelt tryck kan du öppna och stänga proppen utan att behöva använda dig av manuella handtag. Detta ger dig en smidig och bekväm användning av diskbänken.

Websida information

Denna produktbeskrivning om Blanco Zia 45 S - Diskbänk i antracit med automatisk propp är skriven för användning på en e-handelsplattform eller på en hemsida som säljer produkten. Informationen är baserad på de funktioner och egenskaper som finns i produkten och syftar till att ge en översiktlig och informativ beskrivning.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zia 45 S (514732)
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: