• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco adon xl 6 s alumetalik

PRODUKTKOD: 519619

4 334,00 kr

Spara 15%

3 683,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 980 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco adon xl 6 s alumetalik - Produktbeskrivning

En otroligt praktisk och stilren diskbänk för ditt kök

Bienvenido al mundo de la funcionalidad y estilo con la Blanco adon xl 6s alumetalik. Denna diskbänk är perfekt för att förbättra både utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Med en imponerande bredd på 980 mm ger den tillräckligt med utrymme för att hantera olika matförberedningar och diskrutiner.

En smidig avrinningsyta för att göra diskningen enkel

En av huvudfunktionerna hos Blanco adon xl 6s alumetalik är dess praktiska avrinningsyta. Denna yta är utformad för att snabbt och effektivt leda bort vatten och andra vätskor, vilket gör diskningen till en enkel och smidig uppgift. Aldrig mer behöver du oroa dig för att vattnet ska stanna kvar i diskhon.

Tillverkad i högkvalitativt silgranitmaterial

Bland proffsen inom köksdesign och renovering är Silgranit välkänt som ett högkvalitativt materialval, och det är exakt vad Blanco adon xl 6s alumetalik är tillverkad av. Silgranit är ett typ av granit som är känt för sin hållbarhet, tålighet och vackra utseende. Med denna diskbänk kommer du att ha en pålitlig och elegant möbel i ditt kök under lång tid framöver.

Finns i en elegant grå färg

För de som älskar en modern och sofistikerad look i köket, erbjuder Blanco adon xl 6s alumetalik ett brett utbud av färger att välja mellan. Denna produkt finns specifikt i en vacker grå nyans som kommer att komplettera samtliga köksstilar och färgscheman.

Förborrat hål för enkel installation av blandare

Att installera en blandare på din diskbänk behöver inte vara besvärligt. Med Blanco adon xl 6s alumetalik behöver du inte oroa dig över att borra hål själv - den kommer förborrad för en blandare, vilket gör installationen snabb och enkel.

Mått
Bredd
980 mm
Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: