• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 5 kaffe med automatisk propp

PRODUKTKOD: 518529

4 215,00 kr

Spara 15%

3 582,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 515.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Dalago 5

En elegant och funktionell kaffemaskin med automatisk propp

Välkommen till en värld av kaffegenuss med Blanco Dalago 5! Denna kaffemaskin har inte bara en stilren design utan även en rad användbara funktioner som gör kaffebryggningen enkel och bekväm.

Funktioner

Blanco Dalago 5 finns i en vacker brun färg och är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Detta garanterar en lång hållbarhet och enkel rengöring. Diskhoen har en fyrkantig form som ger en modern och elegant touch till ditt kök.

Kaffemaskinen är utrustad med automatisk propp, vilket innebär att du inte behöver bekymra dig för att stänga av den när du inte använder den. Den stänger av sig själv automatiskt för att spara energi och förhindra eventuella incidenter.

Enkel installation och användning

Blanco Dalago 5 är en underlimningsdiskho, vilket gör att den kan monteras under köksbänken för en sömlös och elegant look. Diskhon har även ett hål för montering av blandare, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina önskemål.

Med sina generösa mått på 515 mm i längd och 510 mm i djup passar denna kaffemaskin perfekt i de flesta köksmiljöer. Den kräver en skåpsbredd på minst 500 mm för att kunna installeras.

Sammanfattning

Blanco Dalago 5 är en imponerande och elegant kaffemaskin med automatisk propp. Dess funktioner och design gör den till en perfekt komplement till ditt kök. Med enkel installation, underlimning och möjligheten att anpassa den med en blandare, kommer den att ge dig en bekväm och stilren kaffebryggning i många år framöver.

Produkt
Modellnamn
Blanco Dalago 5 (518529)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
515.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Form
Fyrkantig

16 Produkter från samma kategori: