• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 8 s silgranit puradur vit vändbar, automatisk stoppare, infino, droppnät

PRODUKTKOD: 524864

5 093,00 kr

Spara 15%

4 329,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Elon XL 8 S Silgranit Puradur Diskbänk

Letar du efter en pålitlig och praktisk diskbänk till ditt kök? Då är Blanco Elon XL 8 S Silgranit Puradur diskbänk det perfekta valet för dig. Med sina många funktioner och stilrena design är denna diskbänk en utmärkt kombination av form och funktion.

Funktionell design

Denna diskbänk har en rektangulär form och är tillverkad av hållbart Silgranit-material. Silgranit är känt för sin frostbeständighet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Detta gör diskbänken hållbar och enkel att rengöra.

Flexibel installation

Blanco Elon XL 8 S diskbänk kan installeras på två olika sätt - antingen som en infälld eller underlimmad diskbänk. Detta ger dig flexibilitet att välja den installationsmetod som passar bäst för dina behov och köksstil.

Rum för enkel diskning

Denna diskbänk har en generös bredd på 860 mm, vilket ger gott om utrymme för att enkelt kunna diska även större kärl och kastruller. Med en djup på 500 mm och en låddjup på 190 mm kan du vara säker på att diskningen blir smidig och effektiv.

Automatisk stoppare och droppnät

En av de mest praktiska funktionerna med Blanco Elon XL 8 S diskbänk är den automatiska stopparen. Med ett enkelt tryck kan du öppna och stänga stopparen för att fylla diskhon med vatten eller tömma den. Diskbänken har också ett droppnät som gör det enkelt att torka av och dränera diskade föremål.

Vändbar och möjlighet för blandarinstallation

Blanco Elon XL 8 S diskbänk är vändbar, vilket innebär att du kan montera den med hojen på vänster eller höger sida beroende på dina behov och kökets layout. Diskbänken har också ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en blandare för en komplett kökslösning.

Med Blanco Elon XL 8 S Silgranit Puradur diskbänk får du en kombination av stil, funktionalitet och hållbarhet. Denna diskbänk är det perfekta valet för att förbättra ditt köksutrymme både i design och i praktiskt användande.

Produkt
Modellnamn
Blanco Elon XL 8 S (524864)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm

16 Produkter från samma kategori: