• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 40 s kaffe

PRODUKTKOD: 518630

3 580,00 kr

Spara 15%

3 043,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 680.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Blanco Lexa 40 S kaffe - En elegant och praktisk diskbänk

Blanco Lexa 40 S är en stilren och funktionell diskbänk som passar perfekt i köket. Med sin vackra kaffefärg och rektangulära form blir den en snygg och modern detalj i ditt hem. Diskbänken är tillverkad i hållbart och robust silgranitmaterial, vilket ger den både en lyxig känsla och en lång livslängd.

Funktionella egenskaper

Blanco Lexa 40 S har ett djup på 500 mm och en längd på 680 mm. Den har en diskho och är konstruerad för infällnad eller underlimning, vilket ger dig valmöjligheten att anpassa diskbänken efter dina behov och köksinredning. Med en låddjup på 190 mm får du gott om plats för att tvätta och diska både stora och små köksredskap och tallrikar.

En praktisk funktion hos Blanco Lexa 40 S är att den är vändbar, vilket gör att du kan montera diskhon på valfritt sätt beroende på hur ditt kök är utformat. Den är också utrustad med ett hål för blandare, så att du enkelt kan installera din önskade blandare för att göra diskningen ännu smidigare.

Lätt att montera och använda

Blanco Lexa 40 S har designats med användarvänlighet i åtanke. Med en minsta skåpsbredd på 400 mm passar den perfekt i de flesta köksskåp. Diskbänken är enkel att montera och kommer med tydliga instruktioner och fästen för att underlätta installationen.

Oavsett om du använder den för att diska stora mängder köksredskap eller för att tvätta grönsaker och frukt, så kommer Blanco Lexa 40 S vara en tillförlitlig och praktisk följeslagare. Med sin eleganta design, robusta konstruktion och funktionella egenskaper är den en diskbänk som både passar in i ditt kök och gör din vardag enklare.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 40 S (518630)
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
680.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
400.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: