• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 5 silgranit puradur white, infino

PRODUKTKOD: 521672

5 156,00 kr

Spara 15%

4 382,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 515.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Pleon 5 Silgranit Puradur White, Infino

Färg

Blanco Pleon 5 finns i ett brett utbud av färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Du kan välja den färg som bäst passar din köksinredning och personliga stil.

Material

Blanco Pleon 5 är tillverkad av högkvalitativt silgranit-material. Silgranit är ett hållbart och tåligt material som är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och heta pannor. Det ger en elegant och modern finish till diskhon.

Typ

Blanco Pleon 5 är en diskho av typen diskhoar. Det innebär att den är utformad för att passa perfekt i din köksbänk och ge en elegant och praktisk lösning för diskningen.

Montering

Blanco Pleon 5 är designad för infällnad eller underlimning. Detta innebär att den kan monteras på ett snyggt och diskret sätt antingen ovanpå köksbänken eller under den, beroende på personliga preferenser och designstil.

Mått

Blanco Pleon 5 har en längd på 515.0 mm och en djup på 510.0 mm. Detta ger tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina diskbehov.

Antal hoar

Blanco Pleon 5 har en enda ho. Detta ger enkelhet och funktionalitet i diskningsprocessen.

Hål för blandare

Blanco Pleon 5 har ett speciellt hål för blandaren. Det gör det möjligt att enkelt installera och använda en köksblandare för att underlätta diskningen och matlagningen.

Märke och modell

Blanco Pleon 5 (521672) är en del av Blanco, ett välkänt och pålitligt varumärke som är känt för sina högkvalitativa köksprodukter. Modellen Pleon 5 erbjuder enbart de bästa funktionerna och designen för att förbättra ditt kök.

Skåpsbredd

Blanco Pleon 5 kräver en skåpsbredd på minst 500.0 mm. Detta säkerställer att diskhon passar perfekt i din köksinredning och ger en enkel installation.

Vändbar

Blanco Pleon 5 är inte vändbar, vilket innebär att den är utformad för att endast monteras på ett visst sätt. Detta ger stabilitet och säkerhet vid användning.

Låddjup

Blanco Pleon 5 har en låddjup på 220.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att förvara dina diskbehov och hålla disken ur sikte när den inte används.

Med Blanco Pleon 5 Silgranit Puradur White, Infino får du en högkvalitativ diskho som kombinerar funktionalitet och stil. Med olika färgalternativ kan du anpassa diskhon efter din personliga smak och köksinredning. Enkel installation och tåligt silgranit-material gör att denna diskho kommer att vara en hållbar och elegant lösning för ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Pleon 5 (521672)
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
515.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: