• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 9 silgranit puradur grey rock vänster

PRODUKTKOD: 518886

8 754,00 kr

Spara 15%

7 440,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 9 Silgranit Puradur Grey Rock Vänster Diskbänk

En färgstark och praktisk diskbänk för ditt kök

Med Blanco Metra 9 Silgranit Puradur Grey Rock Vänster diskbänk kan du ta ditt kök till en helt ny nivå. Denna diskbänk är inte bara snygg och modern i sin design, den har också en rad användbara funktioner som gör den till en perfekt lösning för ditt kök.

Hög kvalitet och hållbarhet

Blanco Metra 9 är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Silgranit är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Detta gör att diskbänken behåller sin fräschör och skönhet under lång tid. Dessutom är diskbänken i en vacker grå nyans som kommer att passa perfekt in i de flesta köksinredningar.

Enkel installation och flexibel montering

Diskbänken är utformad med en vänsterho, vilket ger dig en praktisk arbetsyta och gör det enkelt att hantera disken. Den är också lämplig för montering på olika sätt, antingen infällt eller underlimmat. Detta gör det möjligt att anpassa diskbänken efter dina behov och preferenser.

Praktiska funktioner

Blanco Metra 9 har en generös längd på 860.0 mm och en djup på 500.0 mm, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att hantera även större kärl och diskar. Diskbänken är också utrustad med en hällfunktion för enkel hantering av diskvatten. Den har också en förutborrad hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din önskade blandare.

Passar perfekt i ditt kök

Blanco Metra 9 Silgranit Puradur Grey Rock Vänster diskbänk är designad för att passa perfekt i ditt kök. Med sin stilrena och moderna look kommer den att bli en snygg och funktionell tillskott till din köksinredning. Oavsett om du har ett traditionellt eller modernt kök kommer denna diskbänk att ge en elegant touch till din arbetsplats.

Välj Blanco Metra 9 Silgranit Puradur Grey Rock Vänster diskbänk och njut av en högkvalitativ och praktisk lösning för ditt kök. Med dess hållbara material, flexibla monteringsalternativ och praktiska funktioner kommer denna diskbänk definitivt att förenkla och förbättra ditt vardagsliv i köket.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 9 (518886)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
900.0 mm

16 Produkter från samma kategori: