• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s basalt skål med vänster sida med propp

PRODUKTKOD: 517533

5 261,00 kr

Spara 15%

4 471,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Porslin/Keramik
  • Tillgängliga färger: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S Basalt Skål med Vänster Sida med Propp

Denna Blanco Zenar XL 6 S skål är den perfekta lösningen för ditt kök. Med sina imponerande dimensioner på 1000 mm bredd, erbjuder den gott om plats för matlagning och diskning.

Avrinningsyta

Blanco Zenar XL 6 S har en generös avrinningsyta, vilket gör det enkelt att hålla köket rent och snyggt. Du kan enkelt skölja av diskredskap eller grönsaker utan att det blir kladdigt eller rörigt.

Material

Skålen är tillverkad av högkvalitativt porslin/keramik, vilket ger den både en elegant och hållbar finish. Denna skål kommer att hålla i många år, och dess slitstarka yta gör den lätt att rengöra.

Tillgängliga färger

Blanco Zenar XL 6 S finns i en vacker grå färg som heter basalt. Denna färg ger en modern och stilren touch till ditt kök och kommer att passa perfekt med andra köksinredningar och färgscheman.

Förborrat hål för blandare

Skålen är förborrad med ett hål för en blandare, vilket gör det enkelt att installera en vattenkran. Du kan anpassa skålen efter dina egna behov och preferenser och skapa den perfekta köksmiljön.

Med Blanco Zenar XL 6 S Basalt Skål med Vänster Sida med Propp får du en högkvalitativ och praktisk skål som kommer att göra köksarbetet enklare och smidigare.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Porslin/Keramik
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Grå

16 Produkter från samma kategori: