• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 350/350-u silgranit puradur pearl grey, infino

PRODUKTKOD: 523577

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 755.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Subline 350/350-U Silgranit Puradur Pearl Grey, InFino

Blanco Subline 350/350-U Silgranit Puradur är en elegant och praktisk diskho av hög kvalitet. Tillverkad av slitstarkt material, silgranit, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Diskhon har en vacker grå färg, kallad Pearl Grey, som ger en modern touch till köket.

Funktioner:

Djup: Diskhon har ett djup på 460.0 mm. Det ger gott om utrymme för att hantera stora kastruller och stekpannor utan att spraya vatten över hela köket.

Material: Tillverkad av silgranit, som är en blandning av granit och akryl, vilket ger en hållbar och tålig yta. Silgranit är också motståndskraftig mot fläckar och enkel att rengöra.

Typ: Diskhoen är av typen "diskhoar", vilket innebär att den kommer med två separata hoar. Detta är praktiskt för att separera disk och tvätt, eller för att hantera olika uppgifter samtidigt.

Längd: Diskhon har en längd på 755.0 mm, vilket ger en generös arbetsyta för matlagning och diskning.

Montering: Diskhon är avsedd för underlimning, vilket ger en sömlös och elegant look i köket. Den placeras under köksbänken för att skapa en ren och smidig yta.

Låddjup: Diskhons låddjup är 200.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att förvara diskmedel, tvättsvampar och andra redskap nära till hands.

Märke: Diskhon är tillverkad av Blanco, ett välrenommerat märke inom diskhon industin. Blanco är känt för att producera högkvalitativa produkter som kombinerar stil och funktion.

Modellnamn: Diskhons modellnamn är Blanco Subline 350/350-U (523577). En kvalitativ och pålitlig modell som är perfekt för att förbättra ditt köksutrymme.

Form: Diskhons form är rektangulär, vilket ger en modern och stilren look i köket. Den passar perfekt in i olika köksdesigner och ger en elegant touch till din inredning.

Hål för blandare: Diskhon har inget förinstallerat hål för en blandare, vilket ger dig friheten att välja och installera den blandare som passar dina specifika behov.

Antal hål för blandare: Diskhon har inga förberedda hål för en blandare. Det ger dig möjligheten att installera en eller flera blandare efter eget behag.

Vändbar: Diskhon är inte vändbar och måste installeras enligt den angivna konfigurationen.

Skåpsbredd (min): För att montera diskhon behövs ett köksskåp med en bredd på minst 800.0 mm. Detta är viktigt för att säkerställa en korrekt och säker installation.

Sammanfattningsvis är Blanco Subline 350/350-U Silgranit Puradur en högkvalitativ och stilren diskho som kommer att ge ditt kök en modern touch. Med sina praktiska funktioner och slitstarka material är denna diskho ett utmärkt val för alla kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 350/350-U (523577)
Mått
Längd
755.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Djup
460.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej
Antal hoar
2

16 Produkter från samma kategori: