• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco naya 8 s silgranit puradur vit höger

PRODUKTKOD: 525783

7 644,00 kr

Spara 15%

6 497,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Introduktion

Blanco Naya 8 S (525783) är en elegant och funktionell diskbänk som kommer i en rad olika färger för att passa ditt köksinredning. Med sin rektangulära form och djupet på 500 mm är den perfekt för att rymma både stora och små köksredskap.

Material

Blanco Naya 8 S är tillverkad i högkvalitativt och tåligt material kallat Silgranit. Detta material är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värmeskador. Silgranit ger diskbänken en matt yta som är enkel att rengöra och behåller sin färg och utseende under en lång tid.

Färger

Denna diskbänk finns i en rad olika färger för att passa din personliga stil och köksinredning. Välj mellan vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå eller beige. Oavsett vilken färg du väljer kommer Blanco Naya 8 S att ge ditt kök en snygg och modern touch.

Funktioner

Blanco Naya 8 S har en ho med en och en halv vask, vilket ger dig gott om utrymme att diska och förbereda mat. Diskbänken har också ett hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera och använda en köksblandare med diskbänken. Dessutom är Blanco Naya 8 S inte vändbar, vilket innebär att den är utformad specifikt för högersidigt monterade diskbänkar.

Dimensioner

Blanco Naya 8 S har en längd på 1160 mm och passar perfekt för köksskåp med en bredd på minst 800 mm. Diskbänken har också en låddjup på 200 mm, vilket ger dig gott om utrymme att förvara och organisera dina köksredskap.

Med Blanco Naya 8 S får du en stilren och funktionell diskbänk som kommer att bli en viktig del av ditt kök. Välj din favoritfärg och njut av dess hållbarhet och estetiska utseende under lång tid.

Produkt
Modellnamn
Blanco Naya 8 S (525783)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: