• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco naya 8 s silgranit puradur grey rock vänster

PRODUKTKOD: 519655

7 643,00 kr

Spara 15%

6 496,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Naya 8 S Silgranit Puradur Grey Rock Vänster

Färg och material

Blanco Naya 8 S diskbänk kommer i en elegant grå färg som heter Silgranit Puradur Grey Rock. Den är tillverkad av hållbart och högkvalitativt material som heter silgranit, vilket ger diskbänken en unik och robust yta.

Design

Blanco Naya 8 S har en rektangulär form och är perfekt för att passa in i de flesta köksstilar. Med sin stilrena och moderna design ger den en snygg och minimalistisk touch till köket.

Särskilda funktioner

Denna diskbänk har en vänsterplacering för huvudhoen. Den har även en extra halvho på sidan, vilket ger ännu mer funktionalitet och flexibilitet vid matlagning och diskning.

Hål för blandare

Blanco Naya 8 S är utrustad med ett speciellt hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera en köksblandare som passar dina behov och preferenser.

Mått och storlek

Denna diskbänk har en längd på 1160.0 mm och en djup på 500.0 mm. Det är viktigt att ha en skåpsbredd på minst 800.0 mm för att rymma denna diskbänk i köket.

Lätt att underhålla

Silgranit-materialet gör diskbänken mycket lätt att rengöra och underhålla. Dess robusta yta är resistent mot fläckar, repor och värme, vilket gör att diskbänken behåller sin skönhet och hållbarhet under lång tid.

Blanco Naya 8 S Silgranit Puradur Grey Rock Vänster är den perfekta lösningen för att kombinera stil, funktionalitet och hållbarhet i ditt kök. Dess unika design och högkvalitativa material kommer att göra varje stund i köket till en trevlig upplevelse.

Produkt
Modellnamn
Blanco Naya 8 S (519655)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: