• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco etagon 500-u silgranit puradur szampan, infino, szyny

PRODUKTKOD: 522233

4 644,00 kr

Spara 15%

3 947,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 530.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Etagon 500-u Silgranit Puradur Szampan, Infino, Szyny

Skapa en stilfull och funktionell köksdesign med Blanco Etagon 500-u Silgranit Puradur Szampan. Denna diskho är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial som ger den hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Med sin eleganta form och champagnefärgade yta blir det en attraktiv huvudpunkt i ditt kök.

Funktioner:

Djup: Med ett djup på 460 mm erbjuder Blanco Etagon 500-u tillräckligt med utrymme för att rymma stora grytor och pannor, vilket gör disken till en enkel uppgift.

Material: Tillverkad av silgranit, är denna diskho extremt hållbar och tålig. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot repor, fläckar och värme, vilket ger dig en diskho som håller länge och ser fantastisk ut.

Typ: Med en enhetlig diskho, ger Blanco Etagon 500-u en ren och minimalistisk look i ditt kök. Dess rektangulära form ger också utrymme för enkel och effektiv diskning.

Montering: Etagon 500-u är en underlimningsdiskho som ger dig en jämn och sömlös övergång mellan diskho och arbetsbänk. Detta ger en elegant och modern look, samtidigt som det är mycket praktiskt och lätt att rengöra.

Antal hoar: Etagon 500-u levereras med en huvudho, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera stora rätter och disker. Detta gör det idealiskt för både privat och professionellt bruk.

Låddjup: Med en låddjup på 200 mm erbjuder Blanco Etagon 500-u gott om utrymme för att lagra diskredskap och tillbehör på ett organiserat sätt.

Märke: Blanco är känt för sin höga kvalitet och innovativa design när det gäller diskhoar. Deras produkter är tillverkade med noggrannhet och hantverk för att ge långvarig prestanda och estetisk tillfredsställelse.

Modellnamn: Blanco Etagon 500-u (522233) är den specifika modellen av diskhon som erbjuder den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil.

Med Blanco Etagon 500-u Silgranit Puradur Szampan får du en diskho som garanterar både praktisk användning och estetisk tillfredsställelse i ditt kök. Den är perfekt för alla typer av köksdesign och kommer säkert att vara ett stolt tillskott till ditt hem.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Etagon 500 U (522233)
Märke
Blanco
Mått
Djup
460.0 mm
Längd
530.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: