• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano 450-u stal polerowana, infino

PRODUKTKOD: 522963

4 452,00 kr

Spara 15%

3 784,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 490.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 440.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Andano 450-U diskho

Ta din köksdesign till en ny nivå med Blanco Andano 450-U diskho. Denna eleganta och praktiska diskho är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och är perfekt för både moderna och traditionella kök.

Funktioner:

Färgval:

Blanco Andano 450-U finns i ett brett utbud av färger för att passa din köksinredning. Välj mellan vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige eller röd.

Djup:

Med sina 440 mm djup erbjuder Blanco Andano 450-U tillräckligt med utrymme för att enkelt hantera även stora diskar och kastruller.

Material:

Blanco Andano 450-U är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den hållbar och lätt att rengöra. Den kommer att behålla sin glans och motstå repor och fläckar.

Typ:

Denna diskho har en rektangulär form och är utrustad med en ho. Detta ger dig tillräckligt med utrymme för att tvätta och skölja dina köksredskap och gör diskningen enklare och bekvämare.

Montering:

Blanco Andano 450-U är utformad för underlimning, vilket ger en sömlös integration med din diskbänk och ger en modern och stilren finish.

Hål för blandare:

Det finns ett hål för blandaren på diskhon, vilket gör det enkelt att installera en köksblandare för att hjälpa till med diskning och andra köksaktiviteter.

Vändbarhet:

Blanco Andano 450-U är inte vändbar och kan endast installeras på ett visst sätt. Det är viktigt att kontrollera rätt installation innan du monterar diskhon.

Skåpsbredd:

Den rekommenderade minimbredden för skåpet där du ska installera Blanco Andano 450-U är 500 mm. Säkerställ att du har tillräckligt med utrymme för att montera diskhon korrekt.

Med sin stilrena design och högkvalitativa material är Blanco Andano 450-U diskho den perfekta lösningen för att förbättra funktionaliteten och utseendet på ditt kök. Beställ din Blanco Andano 450-U idag och njut av år av problemfri diskning och rengöring.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Andano 450-U (522963)
Mått
Djup
440.0 mm
Längd
490.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Rostfritt stål
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Underlimning

16 Produkter från samma kategori: