• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon 45 s silgranit puradur kaffe vändbar, automatisk stoppare, , infino, droppnät

PRODUKTKOD: 524823

4 512,00 kr

Spara 15%

3 835,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 650.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Elon 45 S Silgranit Puradur Kaffe Vändbar - Produktbeskrivning

Blanco Elon 45 S är en diskbänk som har allt du behöver för att göra din diskupplevelse bekväm och praktisk. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial som är känt för sin hållbarhet och estetiska känsla.

Design och material

Blanco Elon 45 S har en rektangulär form och kommer i den trendiga färgen kaffe, vilket ger din kök en elegant och modern touch. Diskbänken är tillverkad av hållbart silgranitmaterial, vilket gör den rep- och fläcktålig samt mycket enkel att rengöra.

Funktioner och användning

En av de huvudsakliga fördelarna med Blanco Elon 45 S är dess vändbara design, vilket gör det möjligt för dig att montera diskbänken enligt dina egna önskemål och behov. Den har också en automatisk stoppare som gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den.

Diskbänken är också utrustad med InFino-avloppsteknologi, vilket ger en jämnare vattenflöde och förhindrar igensättning av avloppet. Det medföljande droppnätet är perfekt för att låta tallrikar och bestick lufttorka efter diskning.

Mått och montering

Blanco Elon 45 S är 650 mm lång och har en djup på 500 mm. Den är utformad för att passa i ett skåp med en bredd på minst 450 mm. Diskbänken är lämplig för infällnad eller underlimning, beroende på dina preferenser och köksdesign.

Med Blanco Elon 45 S får du en diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Oavsett om du vill ha en praktisk arbetsyta i ditt kök eller en elegant design, så är denna diskbänk det perfekta valet för dig.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon 45 S (524823)
Märke
Blanco
Mått
Längd
650.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: