• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lantos 8-if kompakt utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 520434

3 962,00 kr

Spara 15%

3 367,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 768.0 mm
  • Låddjup: 165.0 mm
  • Djup: 488.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Lantos 8-IF Kompakt utan Automatisk Propp

Blanco Lantos 8-IF Kompakt utan Automatisk Propp är en elegant och praktisk diskbänk som passar perfekt för dig som söker en kompakt lösning utan att kompromissa på funktionalitet. Med sitt stilrena rostfria ståldesign blir den ett vackert tillskott till ditt kök.

Egenskaper:

Färg: Rostfritt stål

Blanco Lantos 8-IF Kompakt utan Automatisk Propp är tillverkad i slitstarkt och rostfritt stål, vilket gör att den behåller sin eleganta och snygga look under lång tid. Den passar perfekt in i olika köksstilar och färger.

Storlek: Längd 768.0 mm, Djup 488.0 mm

Med sina dimensioner på 768.0 mm i längd och 488.0 mm i djup är Blanco Lantos 8-IF Kompakt utan Automatisk Propp perfekt för mindre kök. Den kompakta designen gör att den tar minimalt med plats samtidigt som den erbjuder tillräckligt med yta för att hantera dagliga köksuppgifter.

Antal hoar: 2

Denna diskbänk är utrustad med två hoar, vilket ger användaren möjlighet att använda ena hoen för diskning och den andra för att förbereda mat. Detta ger flexibilitet och bekvämlighet vid matlagning och diskning.

Vändbar

Blanco Lantos 8-IF Kompakt utan Automatisk Propp är vändbar, vilket innebär att du kan montera den på vilken sida du önskar. Detta ger extra flexibilitet i val av placering och anpassning till din kökslayout.

Skåpsbredd (min): 800.0 mm

Den rekommenderade skåpsbredden för Blanco Lantos 8-IF Kompakt utan Automatisk Propp är 800.0 mm. Detta innebär att den passar perfekt för standardköksskåp och kan installeras utan problem.

Enkel installation

Blanco Lantos 8-IF Kompakt utan Automatisk Propp är lätt att installera och kommer med allt nödvändigt monteringsmaterial. Med tydliga anvisningar kan du enkelt få din diskbänk på plats och vara redo att använda den på nolltid.

Slutsats:

Blanco Lantos 8-IF Kompakt utan Automatisk Propp är en pålitlig och stilren diskbänk som passar perfekt för mindre kök. Med sin hållbara konstruktion och praktiska funktioner erbjuder den både funktionalitet och estetik. Så om du behöver en kompakt och elegant lösning för ditt kök, är Blanco Lantos 8-IF Kompakt utan Automatisk Propp det perfekta valet.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lantos 8 IF Compact (520434)
Märke
Blanco
Mått
Längd
768.0 mm
Låddjup
165.0 mm
Djup
488.0 mm
Design
Färg
Rostfritt stål
Specifikationer
Antal hoar
2
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Rostfritt stål
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: