• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia xl 6 s champagne utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 517573

3 701,00 kr

Spara 15%

3 145,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zia XL 6 S Champagne utan automatisk propp

Allmän information

Blanco Zia XL 6 S är en elegant och praktisk diskbänk av hög kvalitet. Tillverkad i slitstarkt silgranitmaterial, erbjuder denna diskbänk både hållbarhet och stil i ditt kök. Med en längd på 1000.0 mm och en bredd på 500.0 mm, passar den perfekt in i de flesta köksinredningar.

Design och funktioner

Blanco Zia XL 6 S har en rektangulär form som ger en modern och stilren look till ditt kök. Diskbänken levereras utan hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja och installera den blandare som passar din köksstil bäst.

Den har även en hållbar och slitstark yta i silgranitmaterial, som är känt för sin motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Detta gör att diskbänken behåller sin vackra utseende även efter många års användning.

Installation och användning

Blanco Zia XL 6 S är vändbar, vilket ger dig flexibilitet vid installationen. Du kan enkelt anpassa diskbänken för att passa ditt kökslayout och preferenser. Med sitt minsta skåpsmått på 600.0 mm är denna diskbänk perfekt för de flesta köksstorlekar.

Slutsats

Blanco Zia XL 6 S är en pålitlig och stilren diskbänk som erbjuder både funktionalitet och estetik för ditt kök. Dess slitstarka silgranitmaterial och flexibla installation gör den till ett utmärkt val för dem som söker en hållbar och vacker diskbänk.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zia 6 XL S (517573)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Antal hoar
1
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: