• Reducerat pris

Diskbänkar

Vit plenta alumetalik

PRODUKTKOD: 514191

3 119,00 kr

Spara 15%

2 651,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 860 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Vit Plenta Alumetalik

Den vita Plenta Alumetalik är en stilren och modern diskbänk som kommer att ge ditt kök en fräsch och elegant look. Med en bredd på 860 mm passar den perfekt i de flesta köksinredningar och ger gott om yta för diskning och förberedelser.

Material

Den vita Plenta Alumetalik är tillverkad av högkvalitativt silgranit, vilket är en komposit av granit. Detta material ger diskbänken en robust och hållbar yta som är tålig mot fläckar, repor och värme. Den gråa färgen ger bänken en modern och exklusiv känsla.

Funktioner

Antal Hoar: 1

Den vita Plenta Alumetalik är utrustad med en enda ho, vilket ger möjlighet att både diska och skölja i samma diskbänk. Hoen är rymlig och ger gott om utrymme för att hantera stora kastruller och tallrikar.

Montering: Nedfälld/Infälld

Du kan välja att montera den vita Plenta Alumetalik som en nedfälld eller infälld diskbänk, beroende på din köksdesign och personliga preferenser. Nedfälld montering ger en elegant och enkel look, medan infälld montering ger en snygg och sömlös integration med köksbänken.

Förborrat hål för blandare

Den vita Plenta Alumetalik har ett förborrat hål för blandare, vilket gör installationen enklare och smidigare. Du kan enkelt ansluta din favoritblandare för att få ett komplett kök med både diskning och vattenåtkomst på samma plats.

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Ja
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Silgranit (Granit)
Tillgängliga färger
Grå

16 Produkter från samma kategori: