• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s magnolia glansig vänster låda med stopp

PRODUKTKOD: 519609

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 860 mm
  • Material: Porslin/Keramik
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
  • Förborrat hål för blandare: Ja

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S Magnolia Glansig Vänster Låda med Stopp

Översikt

Blanco Zenar 45 S Magnolia Glansig Vänster Låda med Stopp är en elegant och praktisk vask som är perfekt för att komplettera ditt kök. Med sin moderna design och högkvalitativa material är denna vask både funktionell och stilfull.

Funktioner

Bredd 860 mm

Denna Blanco Zenar-vask har en imponerande bredd på 860 mm, vilket ger gott om utrymme för att tvätta och förbereda mat samt att ställa ifrån sig disk och redskap.

Material Porslin/Keramik

Vasken är tillverkad av hållbart porslin/keramikmaterial, som är starkt och tåligt. Detta gör att vasken klarar av att hantera även den tuffaste användningen utan att bli repad eller skadad.

Tillgängliga färger

Blanco Zenar 45 S är tillgänglig i flera olika färger, inklusive krom, blank och rostfri. Detta gör att du kan välja den perfekta färgen som matchar din köksinredning och ger en enhetlig och stilren look.

Förborrat hål för blandare

Den här vasken har även ett förborrat hål för blandaren, vilket underlättar vid installationen och ger dig möjlighet att snabbt och enkelt installera din önskade blandare utan att behöva borra extra hål.

Slutsats

Med sin imponerande bredd och högkvalitativa material är Blanco Zenar 45 S Magnolia Glansig Vänster Låda med Stopp en perfekt lösning för ditt kök. Dess moderna design och tillgängliga färgval gör att den smälter in i alla köksinredningar och ger en stilren och funktionell yta för matlagning och disk.

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Porslin/Keramik
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri

16 Produkter från samma kategori: