• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lantos 8 s-if compact borstat stål vändbar

PRODUKTKOD: 519714

5 525,00 kr

Spara 15%

4 696,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 160.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Välkommen till Blanco Lantos 8 S IF Compact diskbänk!

En elegant och kompakt lösning för ditt kök

Blanco Lantos 8 S IF Compact är den perfekta diskbänken för dig som söker en funktionell och stilren lösning för ditt kök. Tillverkad i högkvalitativt borstat stål, ger denna diskbänk en modern och lyxig touch till ditt köksinteriör.

Funktionellt och användarvänligt design

Med sina praktiska funktioner och användarvänliga design, är Blanco Lantos 8 S IF Compact en mångsidig diskbänk som passar perfekt till dina köksbehov. Med två hoar, får du tillräckligt med utrymme för att utföra olika uppgifter samtidigt, vilket sparar tid och möjliggör en effektiv arbetsprocess.

Vändbar för extra flexibilitet

En av de fantastiska funktionerna hos Blanco Lantos 8 S IF Compact är att den är vändbar. Detta innebär att du kan installera diskbänken med hoarna på antingen höger eller vänster sida, beroende på dina personliga preferenser eller kökets layout. Detta ger extra flexibilitet och anpassningsbarhet, så att du kan skapa det perfekta köket för dig.

Långvarig och hållbar

Blanco Lantos 8 S IF Compact är tillverkad av rostfritt stål, vilket inte bara ger en snygg och modern look, utan också garanterar långvarig hållbarhet. Rostfritt stål är resistent mot fläckar, repor och temperaturförändringar, vilket gör att din diskbänk ser ut som ny under lång tid.

Kompatibel med blandare

För att göra ditt arbete ännu mer bekvämt och effektivt, har Blanco Lantos 8 S IF Compact ett speciellt hål för blandare. Detta gör att du enkelt kan installera en blandare som passar din stil och behov.

Enkel installation och passar olika skåpbreddar

Blanco Lantos 8 S IF Compact är utformad för att passa perfekt i olika köksmiljöer. Med en minsta skåpsbredd på 800 mm, kan du vara säker på att denna diskbänk kommer att passa i ditt befintliga kök. Dessutom är den enkel att installera och kommer med allt du behöver för en smidig och problemfri installation.

Sammanfattningsvis är Blanco Lantos 8 S IF Compact diskbänk den perfekta lösningen för dig som letar efter en elegant och funktionell diskbänk till ditt kök. Med sina praktiska funktioner, hållbara material och vändbara design, kan du skapa det perfekta köket precis som du vill ha det. Välj kvalitet och stil med Blanco Lantos 8 S IF Compact diskbänk!

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lantos 8 S IF Compact (519714)
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
160.0 mm
Djup
500.0 mm
Längd
1160.0 mm
Design
Färg
Rostfritt stål
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
2
Form
Rektangulär
Material
Rostfritt stål
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: