• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s-f ångare systemplus silgranit puradur coffee right, auto stopper, infino, ashlar board, gn1/2, gn1/3

PRODUKTKOD: 524097

11 024,00 kr

Spara 15%

9 370,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 987.5 mm
  • Djup: 497.5 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S F Ångare SystemPlus Silgranit Puradur Coffee Right

Denna eleganta och funktionella diskbänk, Blanco Zenar XL 6 S F Ångare SystemPlus Silgranit Puradur Coffee Right, är perfekt för att skapa en stilren och modern känsla i ditt kök. Diskbänken har en unik brun färg som ger en exklusiv touch till ditt köksinredning.

Auto stopp

En praktisk funktion som diskbänken erbjuder är Auto stopp. Det innebär att vattenflödet automatiskt stängs av när du tar bort dina händer från kranen. Detta hjälper till att spara vatten och är även mycket bekvämt i vardagen.

Infino avrinningssystem

Blanco Zenar XL 6 S F Ångare SystemPlus Silgranit Puradur Coffee Right är utrustad med det innovativa Infino avrinningssystemet. Detta system ger ett diskret utseende genom att integrera avrinningsöppningen i diskbänkens yta. Det ger också en smidig rengöring och förhindrar vattenspolning över bänken.

Ashlar board

Med Ashlar board utrustat i diskbänken får du en praktisk plats för att skära och hacka grönsaker eller andra ingredienser direkt på diskbänken. Ashlar board är tillverkat av slitstarkt material och integreras sömlöst i designen.

GN1/2 och GN1/3

Blanco Zenar XL 6 S F Ångare SystemPlus Silgranit Puradur Coffee Right kommer med GN1/2 och GN1/3-skål som ger flexibilitet i matlagning och förberedelse. Du kan enkelt använda dessa skålar för att organisera dina ingredienser eller för att servera mat.

Denna diskbänk från Blanco är tillverkad av det hållbara materialet Silgranit Puradur, vilket ger en vacker och tålig yta. Diskbänken har en rektangulär form med en enda ho och kan monteras genom planlimning. Det kräver en minsta skåpsbredd på 600 mm.

Välj Blanco Zenar XL 6 S F Ångare SystemPlus Silgranit Puradur Coffee Right och få en både praktisk och vacker diskbänk till ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S F SteamerPlus (524097)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
497.5 mm
Längd
987.5 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Planlimning
Form
Rektangulär
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: