• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia ii 8 jasmin

PRODUKTKOD: 516887

3 676,00 kr

Spara 15%

3 124,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 790 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Creme/Beige

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco axia ii 8 jasmin

Blanco axia ii 8 jasmin är en elegant diskhon som kommer att ge ditt kök en modern touch. Med sin bredd på 790 mm ger den tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder disk.

Hon är tillverkad av Silgranit, en högkvalitativ granitkomposit, som kombinerar estetik med hållbarhet. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme, vilket gör att din diskho behåller sitt vackra utseende under lång tid.

Blanco axia ii 8 jasmin kommer i en vacker creme/beige färg som lägger till en touch av elegans till ditt kök. Detta ger dig möjlighet att matcha den med olika köksinredningar och färgscheman.

Hon har två hoar, vilket gör det enkelt att separera disk eller använda den för olika ändamål samtidigt. Hennes design är både praktisk och stilren och hon kan enkelt monteras både nedfälld och infälld, vilket ger dig flexibilitet i installationsalternativen.

En annan praktisk funktion hos Blanco axia ii 8 jasmin är att hon har ett förborrat hål för blandaren, vilket gör installationen enkel och smidig. Du behöver inte oro dig för att göra fel hålplacering och kan istället fokusera på att få din nya diskho att fungera perfekt.

Sammanfattningsvis är Blanco axia ii 8 jasmin en fantastisk diskho som kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet. Lägg till den i ditt kök för att ge det en touch av elegans och samtidigt få en hållbar och funktionell diskho som kommer att vara en pålitlig följeslagare i många år framåt.

Mått
Bredd
790 mm
Specifikationer
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Silgranit (Granit)
Tillgängliga färger
Creme/Beige
Antal hoar
2
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: