• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 340-u stal durinox, infino

PRODUKTKOD: 523384

7 644,00 kr

Spara 15%

6 497,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 380.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 440.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Claron 340-U

Allmän information

Blanco Claron 340-U är en elegant och praktisk diskho som är tillverkad av hållbart rostfritt stål. Med sin rektangulära form och sin mångsidiga färgpalett passar den perfekt i alla typer av kök. Diskhon är utformad för underlimning och behöver en minsta skåpsbredd på 400 mm.

Färgval

Du kan välja mellan olika färger för Blanco Claron 340-U, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd. Dessa olika färger gör det möjligt för dig att matcha diskhon med din övriga köksinredning och skapa en enhetlig och stilren look.

Design och funktion

Diskhon är utrustad med en enda diskho och har en djup på 440 mm och en längd på 380 mm, vilket ger gott om plats för diskning och hantering av köksredskap. Med en låd djup på 190 mm kan du också enkelt förvara stora tallrikar, kastruller eller stekpannor.

Blanco Claron 340-U har ett slätt yttre och en rektangulär form, vilket ger den en modern och stilren look. Diskhon har inga hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja blandare som passar dina behov och stilpreferenser. Men om du föredrar en diskho med hål för blandare, finns det andra modeller som kan passa dina önskemål.

Installation och montering

Diskhon är utformad för underlimning, vilket innebär att den monteras under köksbänken för en sömlös och integrerad look. För att installera Blanco Claron 340-U behöver du en skåpsbredd på minst 400 mm. Diskhon är inte vändbar, vilket innebär att den har en fast position och kan inte vridas.

Blanco Claron 340-U är en pålitlig och hållbar diskho som ger dig både stil och funktion i köket. Dess robusta konstruktion i rostfritt stål garanterar lång hållbarhet och enkel rengöring. Välj din favoritfärg och skapa en vacker och funktionell arbetsplats i ditt kök med Blanco Claron 340-U.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Claron 340-U (523384)
Mått
Längd
380.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
440.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
400.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: