• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo xl 6 s silgranit puradur vit vändbar, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 524131

5 820,00 kr

Spara 15%

4 947,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Classic Neo XL 6 S Silgranit Puradur Vit Vändbar

Alla färger för alla stilar

Blanco Classic Neo XL 6 S finns i ett brett utbud av färger, vilket ger dig möjlighet att välja den som passar bäst till din köksstil. Välj mellan färger som vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd. Oavsett om du vill ha en diskbänk som smälter in eller som sticker ut i köket, finns det en färg som passar dina önskemål.

Ett tåligt material för hållbarhet

Blanco Classic Neo XL 6 S är tillverkad av Silgranit, en högkvalitativ och extremt tålig komposit. Silgranit är känt för sin styrka och hållbarhet, vilket gör det perfekt för en diskbänk som utsätts för daglig användning och påfrestning. Det är också motståndskraftigt mot fläckar och repor, vilket gör att din diskbänk alltid kommer att se bra ut.

Enkel installation och användning

Blanco Classic Neo XL 6 S är utformad för enkel installation och användning. Med en automatisk stoppare är det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den snabbt och enkelt. Diskbänken är också vändbar, vilket ger dig flexibilitet i placeringen och möjlighet att anpassa den efter dina behov.

Perfekt för kök i alla storlekar

Med en längd på 1000 mm och en djup på 510 mm är Blanco Classic Neo XL 6 S perfekt för kök i alla storlekar. Beroende på skåpets bredd kan du välja rätt storlek för att passa din kökslayout och behov. Med en ho kan du enkelt diska stora kastruller eller andra stora köksredskap, vilket gör det till ett funktionellt och praktiskt val för ditt kök.

En diskbänk som passar din personliga stil

Med Blanco Classic Neo XL 6 S har du möjlighet att skapa den perfekta diskbänken som passar din personliga stil och kökets design. Med hål för blandare och möjlighet att välja antal hål kan du anpassa den efter dina specifika behov och preferenser. Välj Blanco Classic Neo XL 6 S och njut av en vacker, tålig och funktionell diskbänk i ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic Neo XL 6 S (524131)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: