• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 9 anthracyt

PRODUKTKOD: 513273

8 754,00 kr

Spara 15%

7 440,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 9 Anthracyt

Blanco Metra 9 Anthracyt är en elegant diskbänk av hög kvalitet som passar perfekt i moderna köksmiljöer. Med sin snygga svarta färg skapar den en stilfull och sofistikerad atmosfär i ditt kök.

Funktioner

Blanco Metra 9 Anthracyt är tillverkad av Silgranit-material, vilket gör den extremt tålig och motståndskraftig mot repor, fläckar och värme. Den har en generös längd på 860 mm och en djup på 500 mm, vilket ger gott om utrymme för disken.

Diskbänken har en unik design med 1,5 hoar, vilket ger dig möjlighet att använda den för flera olika ändamål samtidigt. Du kan till exempel diska i en ho och placera skärbrädor eller tallrikar i den andra. Detta gör disken och matlagningen mycket mer effektiv och smidig.

Du kan enkelt montera Blanco Metra 9 Anthracyt genom att antingen infälla den eller underlimma den i ditt köksskåp. Den levereras med hål för blandare, vilket gör det lätt att installera en köksblandare för enkel och bekväm användning.

Blanco Metra 9 Anthracyt är även utrustad med en imponerande låddjup på 190 mm, vilket ger gott om plats för att förvara och skölja dina diskredskap och köksredskap.

Slutsats

Blanco Metra 9 Anthracyt är en praktisk och stilren diskbänk som kommer att bli ett perfekt tillskott till ditt kök. Med sin hållbara konstruktion och eleganta design, är den perfekt för alla som söker en kvalitetsdiskbänk som både är funktionell och visuellt tilltalande.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 9 (513273)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: