• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s jasmin med automatisk propp

PRODUKTKOD: 513047

4 921,00 kr

Spara 15%

4 182,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 6 S Jasmin med Automatisk Propp

En stilfull och funktionell diskbänk för ditt kök

Du förtjänar det bästa när det kommer till din diskbänk, och det är exakt vad du får med Blanco Metra 6 S. Denna överlägsna diskbänk kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet på bästa möjliga sätt. Med dess eleganta design och praktiska funktioner kommer den inte bara att bli ett vackert tillskott till ditt kök, utan kommer också att göra det dagliga arbetet mycket enklare och smidigare.

Material av högsta kvalitet för att hålla länge

Blanco Metra 6 S är tillverkad av Silgranit, vilket är ett material av högsta kvalitet som gör diskbänken extremt tålig och motståndskraftig. Silgranit är ett material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme på upp till 280°C. Detta innebär att du kan använda din diskbänk utan att behöva oroa dig för mindre skador eller missfärgning.

Enkel montering och praktiska funktioner

Blanco Metra 6 S är en diskbänk som är enkel att montera och passar perfekt för infällnad i ditt kök. Med en längd på 1000.0 mm och en djup på 500.0 mm erbjuder den gott om utrymme för att hantera dina diskbehov. Dessutom har den en automatisk propp, vilket gör att du enkelt kan fylla diskbänken med vatten och sedan tömma den utan krångel.

Flexibilitet och ergonomi

Blanco Metra 6 S erbjuder även flexibilitet och ergonomi med sin vändbara design. Detta innebär att du kan installera diskbänken med hoarna på antingen vänster eller höger sida, beroende på dina behov och kökets layout. På så sätt kan du anpassa diskbänken efter dina preferenser och skapa en optimal arbetsmiljö i ditt kök.

Perfekt passform för ditt kök

Med en skåpsbredd på minst 600.0 mm kommer Blanco Metra 6 S säkert att passa in i de flesta köksskåp. Dess rektangulära form och möjlighet att installera en blandare gör den ännu mer praktisk och lättanvänd. Oavsett om du har ett modernt eller klassiskt kök, kommer denna diskbänk att bli ett stilfullt och praktiskt tillskott till din inredning.

Blanco Metra 6 S Jasmin med Automatisk Propp är en exceptionell diskbänk som uppfyller alla dina krav på kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Med dess stilfulla design och praktiska funktioner kommer den att göra ditt köksarbete enklare och mer effektivt. Investera i det bästa för ditt kök och välj Blanco Metra 6 S - du kommer inte att bli besviken!

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 S (513047)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: