• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco modex-m 60 vit

PRODUKTKOD: 518331

7 539,00 kr

Spara 15%

6 408,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 1200 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco modex-m 60 vit

Blanco modex-m 60 vit är en stilren och funktionell diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Med en bredd på 1200 mm erbjuder den gott om utrymme för att hantera dina köksuppgifter.

Avrinningsyta

Diskbänken har en praktisk avrinningsyta som gör det enkelt att hantera matrester och vätskor. Detta gör det möjligt att hålla diskbänken ren och organiserad.

Material

Blanco modex-m 60 vit är tillverkad av högkvalitativt material som heter Silgranit, vilket är en kombination av granit och syntetiska ämnen. Detta ger diskbänken en hållbar och tålig yta som är motståndskraftig mot fläckar, värme och repor.

Tillgängliga färger

Diskbänken finns i en elegant vit färg som passar perfekt in i de flesta köksdesigner och färgscheman. Detta gör det möjligt för dig att skapa en enhetlig och stilfull look i ditt kök.

Antal hoar

Blanco modex-m 60 vit har en enda ho, vilket ger tillräckligt med utrymme för att tvätta och skölja kastruller, tallrikar och bestick. Den ergonomiska designen gör det bekvämt att använda bänken och gör det enkelt att hålla rent och snyggt.

Montering

Denna diskbänk kan monteras både nedfälld och infälld, vilket ger dig flexibilitet i designen och layouten i ditt kök. Du kan välja den monteringsmetod som bäst passar din personliga preferens och behov.

Förborrat hål för blandare

Diskbänken har inte ett förborrat hål för blandare. Detta ger dig friheten att välja och installera en blandare som passar din smak och preferens.

Med Blanco modex-m 60 vit får du en diskbänk av högsta kvalitet som kombinerar funktionalitet och stil. Dess avrinningsyta, materialval och monteringsalternativ gör den till ett perfekt val för ditt kök.

Mått
Bredd
1200 mm
Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Vit
Förborrat hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: