• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo 6 s silgranit puradur champagne vändbar, automatisk propp, infino, plastskiva, avloppsskiva i stål

PRODUKTKOD: 524123

6 432,00 kr

Spara 15%

5 467,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Classic Neo 6 S Silgranit Puradur Champagne Vändbar

Blanco Classic Neo 6 S är en elegant och funktionell diskbänk som är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material. Diskbänken har en vacker champagnefärg som kommer att komplettera och förhöja utseendet på ditt kök.

Automatisk propp

En av de praktiska funktioner som ingår i denna diskbänk är den automatiska proppen. Detta innebär att du enkelt kan tömma och fylla ditt diskhon utan att behöva använda dig av en traditionell propp. Detta sparar tid och gör diskningen ännu smidigare och mer effektiv.

Infino

Blanco Classic Neo 6 S har också den innovativa Infino-funktionen. Detta innebär att bänken har en helt integrerad avrinningsskiva, vilket ger dig ett stilrent och enhetligt utseende på din diskbänk. Passa på att göra din diskbänk till en riktig designfunktion i ditt kök med denna unika och moderna funktion.

Vändbar

En av flexibiliteterna med Blanco Classic Neo 6 S är att den är vändbar. Detta innebär att du kan välja vilket håll du vill ha din diskho, beroende på dina individuella behov och preferenser. Med enkelheten att vända diskhon kan du anpassa den efter dina köksrutiner och få en bekväm arbetsstation.

Plastskiva och avloppsskiva i stål

Blanco Classic Neo 6 S levereras med en praktisk plastskiva som skyddar diskbänken från slag och repor och har också en avloppsskiva i stål. Detta ger dig en hållbar och skyddande yta för din diskho och gör det lätt att rengöra och underhålla.

Med Blanco Classic Neo 6 S får du en diskbänk av högsta kvalitet som kombinerar stil och funktion. Den är perfekt för moderna kök och kommer att vara en praktisk och stilfull tillskott till ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic Neo 6 S (524123)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: