• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco etagon 500-u silgranit puradur alumetalik, infino, szyny

PRODUKTKOD: 522229

6 723,00 kr

Spara 15%

5 714,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 530.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Etagon 500-U - En elegant och funktionell diskho för ditt kök

Blanco Etagon 500-U är en högkvalitativ diskho som kombinerar stil och funktionalitet. Med sin imponerande design och innovativa funktioner är denna diskho perfekt för att förbättra utseendet och effektiviteten i ditt kök.

Material av hög kvalitet

Diskhon är tillverkad av Silgranit, ett hållbart och slitstarkt material som kombinerar naturlig granit och akryl. Detta ger en tålig yta som klarar av daglig användning och är motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Funktionell design

Blanco Etagon 500-U har en rektangulär form som passar perfekt i de flesta kök. Den har en enda ho, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att tvätta och skölja disken bekvämt. Det finns inga hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja en separat blandare som passar din smak och stil.

Enkel installation

Denna diskho är utformad för underlimning, vilket innebär att den monteras under köksbänken för en jämn och sömlös look. Den passar perfekt i ett skåp med en minimal bredd på 600 mm.

Praktisk storlek

Med en längd på 530 mm och ett djup på 460 mm ger Blanco Etagon 500-U tillräckligt med utrymme för att hantera stora kastruller och stekpannor. Den har också en låddjup på 200 mm, vilket ger gott om plats för diskning.

Stilren färg

Blanco Etagon 500-U finns i en vacker grå färg som kallas "Alumetalik". Detta ger en modern och elegant touch till ditt kök och kompletterar andra apparater och inredningsdetaljer.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Etagon 500-U en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med sin högkvalitativa konstruktion och praktiska design är denna diskho en utmärkt komplettering till ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Etagon 500-U (522229)
Mått
Längd
530.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Djup
460.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: