• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 450-if

PRODUKTKOD: 517242

3 103,00 kr

Spara 15%

2 637,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco zerox 450-if - Rostfri hushållssink

Material och design

Blanco zerox 450-if är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger en elegant och slitstark design. Den rostfria ytan ger inte bara en modern look, utan är också lätt att rengöra och håller sig fräsch över tid.

Tillgängliga färger

Blanco zerox 450-if finns tillgänglig i flera färger, inklusive krom, blank och rostfri samt satinfinish. Valet av färg gör det möjligt att anpassa hushållssinken till ditt köks inredning och stil.

Antal hoar

En av de funktioner som utmärker Blanco zerox 450-if är dess enkelho-modell. Detta innebär att den har en stor och rymlig ho, perfekt för att handla stora eller smutsiga diskar. Den generösa storleken på hoar gör det också lättare att skölja eller blötlägga mat och diskredskap.

Monteringsalternativ

Blanco zerox 450-if kan monteras på två sätt: nedfälld eller infälld. Nedfälld montering ger en traditionell och stilren look, medan infälld montering ger en mer modern och strömlinjeformad look. Valet mellan de två monteringsalternativen gör det möjligt att anpassa hushållssinken efter dina individuella preferenser och kökets layout.

Förborrade hål för blandare

Blanco zerox 450-if kommer inte med förborrade hål för blandare. Detta ger dig möjlighet att välja den blandare som bäst matchar din stil och behov. Det ger dig också flexibiliteten att placera blandaren på valfri plats över hushållssinken.

Specifikationer
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Nej
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Stål

16 Produkter från samma kategori: