• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco rondoval 45 s tartufo utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 517519

3 278,00 kr

Spara 15%

2 786,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 780 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco rondoval 45 s tartufo utan automatisk propp

Den Blanco rondoval 45 s tartufo utan automatisk propp är en stilren och praktisk diskbänk av hög kvalitet. Med sin bredd på 780 mm är den perfekt för mindre kök eller för installation i exempelvis ett köksö.

Material

Diskbänken är tillverkad av hållbart Silgranit, vilket är ett kompositmaterial av granit och akryl. Detta ger den en otrolig hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Silgranit ger dessutom diskbänken en vacker och modern look, vilket passar perfekt i dagens köksmiljöer.

Tillgängliga färger

Blanco rondoval 45 s tartufo utan automatisk propp finns tillgänglig i en snygg grå färg som heter tartufo. Den ger en stilren och modern touch till ditt kök och matchar lätt med andra köksdetaljer.

Förborrat hål för blandare

Diskbänken har inget förborrat hål för blandare, vilket gör att du har friheten att placera blandaren var du vill. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att skapa den bästa layouten för ditt kök.

Sammanfattningsvis är Blanco rondoval 45 s tartufo utan automatisk propp en högkvalitativ och snygg diskbänk som kommer att bli ett värdefullt tillskott i ditt kök. Dess hållbarhet och motståndskraft, tillsammans med dess moderna design, gör den till en perfekt investering för att förbättra ditt köks utseende och funktionalitet.

Mått
Bredd
780 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Nej
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: