• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia xl 6 s kompakt silgranit puradur grå sten vändbar

PRODUKTKOD: 523274

4 603,00 kr

Spara 15%

3 912,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zia XL 6 S Komapkt Silgranit Puradur Grå Sten Vändbar Diskbänk

Denna diskbänk från Blanco är en högkvalitativ och funktionell lösning för ditt kök. Modellnamnet är Blanco Zia XL 6 S Compact Silgranit, och den kommer i en vacker grå stenfärg som ger en modern och elegant touch till ditt köksdesign.

Med en längd på 780 mm och en djup på 500 mm ger denna diskbänk dig tillräckligt med arbetsyta för att hantera dina köksuppgifter bekvämt. Den har en ho, vilket är perfekt för att tvätta och avlägsna matrester eller fylla vattenkannor.

Du kan enkelt montera den under bänkskivan för att skapa en sömlös och ren look i ditt kök. Diskbänken är också försedd med hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din favoritblandare.

Ett praktiskt drag med denna diskbänk är dess vändbarhet. Du kan enkelt vända den enligt dina behov och preferenser.

Blanco är ett känt märke som är känt för sin höga kvalitet och innovativa design. Denna diskbänk är inget undantag. Den är tillverkad av Silgranit Puradur, vilket är en högkvalitativ och tålig material som är motståndskraftig mot repor, fläckar och chock. Det ger dig en hållbar och pålitlig diskbänk som kommer att hålla länge.

Blanco Zia XL 6 S Compact Silgranit är perfekt för kök med en skåpsbredd på minst 600 mm. Med en låddjup på 190 mm ger den dig gott om utrymme för att förvara dina köksredskap och tillbehör.

Gör ditt kök komplett med denna vackra och funktionella diskbänk från Blanco. Den kommer att förbättra både utseendet och funktionaliteten i ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zia XL 6 S Compact Silgranit (523274)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Montering
Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: