• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s silgranit puradur pärlgrå vänster, automatisk stoppare, infino, asfaltskiva, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 524646

12 712,00 kr

Spara 15%

10 805,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III 6 S Silgranit Pärlgrå Vänster

Blanco Axia III 6 S är en stilfull och funktionell diskbänk som kommer att ge ditt kök en modern och elegant touch. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Den pärlgrå färgen ger diskbänken en tidlös och sofistikerad look som kommer att smälta in i alla köksinredningar.

Automatisk stoppare

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt och bekvämt att fylla eller tömma diskhon. Du behöver inte längre använda dig av en separat stopp för att hålla vattnet kvar i diskhon.

Infino

Blanco Axia III 6 S har även den unika Infino-funksjonen, som gör att ytan ser slät och ren ut. Detta gör det enklare att rengöra och underlättar vattenavrinningen.

Avlopp i stål

Diskbänken har ett avlopp i stål, vilket ger ökad stabilitet och hållbarhet. Avloppet är utformat för att effektivt leda bort vatten och annan avfallsvätska.

Asfaltskiva

Den medföljande asfaltskivan hjälper till att minska ljud och vibrationer vid diskning, vilket ger en tystare diskningsupplevelse.

Med Blanco Axia III 6 S Silgranit Pärlgrå Vänster får du en stilren och högkvalitativ diskbänk som kommer att bli en praktisk och snygg lösning för ditt kök. Dessutom kommer den automatiska stopparen, Infino-funktionen och avloppet i stål att ge dig extra bekvämlighet och hållbarhet.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S (524646)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: