• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 6 split silgranit puradur jasmin vänster, automatisk propp, infino

PRODUKTKOD: 523701

5 461,00 kr

Spara 15%

4 641,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Pleon 6 Split - Split design med utmärkt funktionalitet

Blanco Pleon 6 Split diskho är en snygg och praktisk lösning för ditt kök. Med sin eleganta split design och högkvalitativa material är den ett perfekt komplement till moderna köksinredningar. Diskhon är tillverkad av slitstarkt silgranit material, vilket garanterar lång hållbarhet och enkel rengöring.

Automatisk propp - För enkel hantering av avfall

Blanco Pleon 6 Split är utrustad med en automatisk propp, vilket gör det lätt att hantera avfall och avloppsvatten. Du kan enkelt öppna och stänga proppen med ett tryck på knappen, vilket är bekvämt och hygieniskt. Detta gör också att du kan fylla diskhon med vatten utan att behöva hantera en traditionell propp.

Infino avrinningssystem - För smidig avledning av vatten

Med det innovativa Infino avrinningssystemet har Blanco Pleon 6 Split en mycket smidig och effektiv avledning av vatten. Systemet är diskret integrerat i diskhon och ger en jämn vattenavrinning utan att det bildas vattenpölar eller stänk. Detta gör rengöringen enklare och håller din diskho ren och fräsch.

Jasmin färg - Elegans och stil

Blanco Pleon 6 Split finns i en vacker jasminfärg som ger en touch av elegans och stil till ditt kök. Färgen passar perfekt med både moderna och klassiska köksinredningar och ger en tidlös och sofistikerad atmosfär.

Vänstermontering - Anpassningsbarhet för alla kök

Blanco Pleon 6 Split kan monteras på vänster sida av din köksbyrå, vilket ger dig en flexibel lösning som passar alla typer av kökslayouter. Du kan anpassa monteringen efter dina personliga behov och preferenser för att skapa en praktisk och funktionell arbetsyta.

Blanco Pleon 6 Split diskho är den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och hållbarhet. Med sina innovativa funktioner och högkvalitativa material är den idealisk för att förvandla ditt kök till en plats där du kan njuta av matlagning och diskning i stil.

Produkt
Modellnamn
Blanco Pleon 6 Split (523701)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
615.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: