• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco idessa xl 6 s vit glans med propp

PRODUKTKOD: 520308

7 720,00 kr

Spara 15%

6 562,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Idessa XL 6 S vit glans med propp

Blanco Idessa XL 6 S är en elegant och praktisk diskbänk som kommer att förbättra ditt köks utseende och funktionalitet. Med sin vit glansiga yta blir det lätt att matcha denna diskbänk med vilken köksinredning som helst.

Funktioner

Djup

Med en djup på 500.0 mm erbjuder Blanco Idessa XL 6 S gott om utrymme för att hantera alla dina köksbehov. Du kommer att ha gott om plats att diska och förbereda mat utan problem.

Material

Tillverkad av högkvalitativ keramik, är denna diskbänk både hållbar och lätt att rengöra. Keramik är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme, vilket gör den idealisk för daglig användning i köket.

Typ

Blanco Idessa XL 6 S är en diskbänk, vilket innebär att den är speciellt utformad för att användas som en arbetsplats i köket. Du kan enkelt diska dina tallrikar, skära grönsaker eller förbereda mat på denna praktiska och funktionella diskbänk.

Längd

Med en längd på 1000.0 mm ger Blanco Idessa XL 6 S gott om utrymme för att få plats med alla dina köksredskap och tillbehör. Du kommer att ha gott om utrymme att organisera ditt arbetsområde och hålla allt ordentligt och organiserat.

Antal hoar

Blanco Idessa XL 6 S har en enkel ho för att underlätta ditt arbetsflöde. Du kan enkelt diska och skölja dina köksredskap, glas och tallrikar utan problem.

Montering

Denna diskbänk är utformad för infällnad, vilket gör att den kan smidigt integreras i din köksdisk. Det ger en snygg och sömlös look.

Låddjup

Med ett låddjup på 175.0 mm kan du enkelt förvara och organisera dina köksredskap och tillbehör i diskbänken. Det ger dig gott om plats att hålla allt på ett organiserat sätt.

Märke

Blanco är ett välkänt märke inom köksinredning och erbjuder högkvalitativa produkter som är kända för sin hållbarhet och stil. Med Blanco Idessa XL 6 S kan du vara säker på att du får en pålitlig och eleganta diskbänk som kommer att möta dina behov.

Modellnamn

Blanco Idessa XL 6 S har modellnamnet 520308 och är en del av Blancos Idessa-serie. Med denna modell får du den perfekta kombinationen av funktionalitet och estetik.

Form

Blanco Idessa XL 6 S har en rektangulär form som ger en tidlös och elegant look till ditt kök. Den kommer att passa perfekt in i de flesta köksstilar och ge en stilren touch till ditt köksdesign.

Hål för blandare

Blanco Idessa XL 6 S har ett förberett hål för blandare. Detta gör det enkelt för dig att installera en separat kran för att underlätta diskan och sköljningen av dina köksredskap.

Antal hål för blandare

Denna diskbänk har ett enda hål för blandare. Med bara ett hål får du en elegant och smidig look på diskbänken utan onödiga hål.

Vändbar

Blanco Idessa XL 6 S är vändbar, vilket innebär att du kan montera den med hoan på antingen vänster eller höger sida beroende på dina individuella behov och preferenser.

Skåpsbredd (min)

Blanco Idessa XL 6 S kräver en minimum skåpsbredd på 600.0 mm för att kunna installeras ordentligt. Se till att ditt kök har tillräckligt med utrymme för att rymma denna diskbänk innan du gör ditt köp.

Med Blanco Idessa XL 6 S får du en diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Denna vit glansiga diskbänk kommer att bli en idealiskt tillskott till ditt kök och hjälpa dig att skapa en effektiv och estetisk arbetsplats.
Produkt
Modellnamn
Blanco Idessa XL 6 S (520308)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Keramik
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: