• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco delta ii silgranit puradur bow-tie corner, automatisk stoppare, infino, stålhäll

PRODUKTKOD: 523668

7 062,00 kr

Spara 15%

6 002,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1057.0 mm
  • Låddjup: 183.0 mm
  • Djup: 575.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Delta II Silgranit Puradur Bow-tie Corner är en elegant och praktisk hörndiskbänk som kommer att förbättra både funktionaliteten och utseendet på ditt kök. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en robust och hållbar konstruktion.

Med sina automatiska stoppare erbjuder denna diskbänk en bekväm och effektiv diskning. Du behöver inte längre leta efter vattenstopp efter varje användning - automatiska stoppare gör att vattnet kan tömmas direkt.

Blanco Delta II Silgranit Puradur Bow-tie Corner har också en praktisk Infino-funktion, som gör att du kan anpassa diskbänken efter ditt behov. Du kan enkelt ändra antalet hoar från 1 till 1,5, vilket ger dig mer flexibilitet och utrymme för att hantera olika typer av disk och matlagning.

Den eleganta stålhällen ger en modern touch till din köksinredning och matchar perfekt med andra rostfria apparater och armaturer. Den bruna färgen ger också en varm och inbjudande atmosfär till ditt kök.

Blanco Delta II Silgranit Puradur Bow-tie Corner passar perfekt för infällnad eller underlimning och kan enkelt monteras i de flesta köksskåp. Med en längd på 1057.0 mm passar den perfekt i hörnet och utnyttjar maximalt utrymme.

Ge ditt kök en uppgradering med Blanco Delta II Silgranit Puradur Bow-tie Corner och njut av den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och hållbarhet.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Hörndiskbänkar
Modellnamn
Blanco Delta II (523668)
Mått
Längd
1057.0 mm
Låddjup
183.0 mm
Djup
575.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Montering
Infällnad, Underlimning
Antal hoar
1.5

16 Produkter från samma kategori: