• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s jasmin utan tillbehör

PRODUKTKOD: 516663

2 749,00 kr

Spara 15%

2 336,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 860 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S Jasmin - Den perfekta blandning av form och funktion

För att möta dina behov av både elegans och funktionalitet introducerar vi stolt Blanco Zenar 45 S Jasmin. Med en bredd på 860 mm ger denna diskho en generös avrinningsyta som gör att du enkelt kan hantera och rengöra dina köksredskap.

Ett robust material för långvarig användning

Blanco Zenar 45 S Jasmin är tillverkad av slitstarkt Silgranit (Granit) material, vilket ger dig en diskho som är tålig och hållbar. Detta material är också motståndskraftigt mot fläckar, repor och värme, vilket gör att diskhon behåller sin vackra jasminfärg under lång tid.

En elegant touch till ditt kök

Med sin vackra jasminfärg ger Blanco Zenar 45 S en elegant touch till ditt kök. Den neutrala cremefärgen passar perfekt med olika köksstilar och ger en tidlös och sofistikerad känsla.

Flexibel installation för dina behov

Blanco Zenar 45 S Jasmin kan monteras både nedfällt och infällt, vilket ger dig möjlighet att välja den mest optimala installationen för dina behov. Oavsett vilket alternativ du väljer, kommer diskhon att ge en perfekt och sömlös integration med din köksinredning.

Förberedd för praktiskt användande

Blanco Zenar 45 S Jasmin är förborrad för blandare, vilket sparar dig tid och ansträngning vid installationen. Du behöver inte längre oroa dig för att anpassa till hålet för blandaren, det är redan gjort för dig.

Sammanfattning

Blanco Zenar 45 S Jasmin är den perfekta diskhon som kombinerar både elegans och funktionalitet. Med dess generösa avrinningsyta, robusta Silgranit material och vackra jasminfärg kommer den att vara en perfekt tillskott till ditt kök. Oavsett om du behöver en nedfälld eller infälld installation, kommer Blanco Zenar 45 S Jasmin att vara en praktisk och stilfull lösning för dina behov.

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Creme/Beige
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: