• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s-f silgranit puradur antracit vänster, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523924

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 987.5 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 497.5 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S F

Blanco Zenar XL 6 S F är en imponerande diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Denna diskbänk är perfekt för dig som söker en högkvalitativ och elegant lösning för ditt kök.

Funktioner

Blanco Zenar XL 6 S F finns i en elegant antracitfärg, vilket ger en sofistikerad och modern touch till ditt kök. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger en robust och tålig yta som är motståndskraftig mot fläckar, repor och värme.

Med en längd på 987,5 mm och en djup av 497,5 mm ger denna diskbänk gott om utrymme för att hantera dina diskbehov. Den har också en elegant rektangulär form som passar perfekt in i de flesta köksdesigner.

Blanco Zenar XL 6 S F levereras med en enda ho, vilket ger enkelhet och funktionalitet. Hoens djup är 190,0 mm vilket gör den idealisk för att hantera stora mängder disk utan att riskera stänk och spill.

Montering

Denna diskbänk är lämplig för planlimning, vilket ger en naturlig och sömlös look till ditt kök. Den är kompatibel med en skåpsbredd på minst 600,0 mm, vilket gör det enkelt att integrera den i de flesta köksskåp.

Automatisk stoppare och Infino

En av de unika funktionerna hos Blanco Zenar XL 6 S F är den inbyggda automatiska stopparen. Detta gör det enkelt att fylla vasken med vatten och sedan tömma den utan att behöva använda ett stopp eller propp.

Modellen har också Blanco Infino avloppssystem, som ger en perfekt sömlös och elegant design. Infino-systemet gör att vattnet kan rinna smidigt och effektivt utan att störas av en traditionell propp.

Sammanfattningsvis är Blanco Zenar XL 6 S F en högkvalitativ diskbänk som erbjuder både stil och funktionalitet till ditt kök. Dess robusta material och imponerande funktioner som den automatiska stopparen och Infino-avloppssystemet gör den till en utmärkt investering för ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S F (523924)
Mått
Längd
987.5 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
497.5 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Planlimning

16 Produkter från samma kategori: