• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 8 s silgranit puradur svart vändbar

PRODUKTKOD: 525934

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 8 S - Svart Vändbar Diskbänk i Silgranit

Blanco Metra 8 S är en elegant och funktionell diskbänk som kommer i en svart färg. Denna diskbänk är tillverkad i det högkvalitativa materialet Silgranit, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor.

Med en längd på 1160 mm och en djup på 500 mm ger denna diskbänk gott om utrymme för att hantera dina diskbehov. Den har även en praktisk låda med en djup på 190 mm, vilket ger tillräckligt med plats för att hålla dina diskredskap organiserade och nära till hands.

Design och funktioner

Blanco Metra 8 S diskbänk har en rektangulär form som passar perfekt i de flesta köksinredningar. Dess stilrena och moderna design ger ditt kök en snygg och elegant touch.

En av de stora fördelarna med denna diskbänk är dess vändbara design. Detta innebär att du kan montera hoen på höger eller vänster sida efter dina behov och preferenser. Detta ger dig flexibilitet när det gäller att anpassa diskbänken efter din kökslayout.

Dessutom, med inga hål för blandare förinstallerade, ger Blanco Metra 8 S dig möjligheten att välja och installera den blandare som passar dig bäst.

Slutsats

Blanco Metra 8 S är den perfekta diskbänken för dig som letar efter en elegant och funktionell lösning för ditt kök. Med sin svarta färg, hållbara Silgranit-material och vändbara design erbjuder denna diskbänk både stil och flexibilitet. Ta din diskupplevelse till nästa nivå med Blanco Metra 8 S!

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 8 S (515048B)
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Längd
1160.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: