• Reducerat pris

Diskbänkar

Vit yova xl 6 s tartufo

PRODUKTKOD: 519591

4 216,00 kr

Spara 15%

3 583,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Vit yova xl 6 s tartufo - En snygg och funktionell avrinningsyta

Den vita yova xl 6 s tartufo är en avrinningsyta av hög kvalitet som passar perfekt för att förbättra utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Med en bredd på 1000 mm ger denna avrinningsyta gott om utrymme för att hantera även de största diskutmaningarna.

Material av hög kvalitet

Vår avrinningsyta är tillverkad av silgranit, som är ett tåligt och hållbart material som kombinerar den naturliga skönheten hos granit med de praktiska egenskaperna hos konstgjorda kompositer. Silgranit erbjuder en vacker och elegant yta samtidigt som den är lätt att rengöra och motståndskraftig mot repor och fläckar.

Snygga färger

Den vita yova xl 6 s tartufo kommer i en vacker grå färg som passar perfekt in i de flesta köksinredningar. Den neutrala färgen ger en tidlös och elegant look som kommer att hålla sig aktuell år efter år.

Enkel montering

Avrinningsytan kan monteras både nedfälld eller infälld, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina individuella behov och preferenser. Dessutom är ytan förborrad för blandare, vilket gör installationen ännu enklare.

Upptäck de fördelar som en avrinningsyta från vit yova xl 6 s tartufo kan erbjuda ditt kök idag och njut av både funktion och stil!

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Ja
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Grå

16 Produkter från samma kategori: