• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia ii 8 s rock grey

PRODUKTKOD: 518837

4 200,00 kr

Spara 15%

3 570,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 1160 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Tillgängliga färger: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco axia ii 8 s rock grey

Allmänna funktioner

Blanco Axia II 8 S Rock Grey är en elegant och praktisk avrinningsyta med en bredd på 1160 mm. Med sina många användbara funktioner och moderna design är denna produkten ett utmärkt val för ditt kök.

Avrinningsyta

Blanco Axia II 8 S Rock Grey har en rymlig avrinningsyta som gör det enkelt att hantera och avrunna disk och köksredskap. Den är utformad för att vara praktisk och hållbar samtidigt som den lätt integreras i kökets inredning.

Tillgängliga färger

Blanco Axia II 8 S Rock Grey finns tillgänglig i en vacker grå färg som heter "Rock Grey". Den passar perfekt in i olika köksstilar och ger en modern touch till ditt kök.

Antal hoar

Denna produkt har två hoar, vilket ger dig extra flexibilitet och kapacitet när du lagar mat och diskar. Du kan enkelt separera disk och använda de olika hoarna för olika ändamål.

Montering

Blanco Axia II 8 S Rock Grey kan monteras antingen nedfälld eller infälld, vilket gör att du kan anpassa installationen efter din köksdesign och personliga preferenser.

Förborrat hål för blandare

Denna avrinningsyta har ett förborrat hål för blandaren, vilket underlättar installationen och ger dig möjlighet att anpassa din köksblandare efter dina behov och preferenser.

Mått
Bredd
1160 mm
Specifikationer
Montering
Nedfälld/Infälld
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Grå
Antal hoar
2
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: