• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco collectis 6 s silgranit puradur champagne höger, automatisk propp, infino, insats med lock

PRODUKTKOD: 523350

5 609,00 kr

Spara 15%

4 767,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Den Blanco Collectis 6 S Silgranit Puradur Champagne diskbänken är en stilfull och funktionell lösning för ditt kök. Med sin moderna design och högkvalitativa material erbjuder den både estetik och hållbarhet. Diskbänken är tillverkad av Silgranit, vilket är ett hållbart och tåligt material som är resistent mot fläckar, repor och värme. Detta garanterar att din diskbänk kommer att se snygg ut och behålla sin kvalitet under lång tid.

Med en längd på 1000 mm och en djup på 510 mm ger denna diskbänk gott om utrymme för att hantera alla dina köksbehov. Den har även en extra halvho, vilket ger dig ännu mer flexibilitet när du arbetar. Med infällnadsmontage är den enkel att installera och passar perfekt i ditt kök.

Diskbänken har även en automatisk propp, vilket innebär att du enkelt kan tappa bort vattnet utan att behöva använda en propp eller vattenlås. Detta är både praktiskt och bekvämt, och sparar dig tid i ditt köksarbete.

En annan praktisk funktion på denna diskbänk är den medföljande infino-insatsen med lock. Detta gör det möjligt att använda diskbänken som en arbetsyta när den inte används för diskning. Du kan enkelt täcka över diskhoarna och få en plan och enhetlig yta att arbeta på, vilket är perfekt för när du behöver extra plats eller vill skapa en snygg yta när du inte diskar.

Allt som allt är Blanco Collectis 6 S Silgranit Puradur Champagne diskbänken en toppmodern och funktionell lösning för ditt kök. Dess estetiska design och praktiska funktioner gör den till en perfekt komplettering för ditt köksinredning. Investera i denna diskbänk och du kommer att ha en pålitlig och snygg arbetsyta som passar perfekt i ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Collectis 6 S (523350)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: