• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano 700-if stal polerowana, infino

PRODUKTKOD: 522969

7 308,00 kr

Spara 15%

6 211,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 740.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 440.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Andano 700-IF

Blanco Andano 700-IF är en elegant och modern diskho av hög kvalitet. Den är tillverkad av rostfritt stål och finns i en rad olika färger för att passa olika köksinredningar. Med sin rektangulära form och en bredd på 740 mm är den ett perfekt val för ditt kök.

Funktioner

Denna diskho är utrustad med en enda ho och har en djup på 440 mm, vilket ger gott om utrymme för att tvätta stora kastruller och stekpannor. Den har också en lådans djup på 190 mm, vilket ger extra utrymme för att förvara diskredskap och andra köksartiklar.

Blanco Andano 700-IF är mycket flexibel när det gäller montering. Den kan monteras infällt, planlimmas eller underlimmas, vilket ger dig olika alternativ beroende på din önskade design och kökslayout.

Design och stil

Med sin stilrena och moderna design kommer Blanco Andano 700-IF att bli en elegant och tidlös tillskott till ditt kök. Den passar perfekt för både traditionella och moderna köksinredningar.

En av fördelarna med denna diskho är att den inte har något hål för blandaren, vilket ger dig friheten att välja och installera den perfekta blandaren efter dina egna preferenser och behov.

Skåpsbredd och användningsområden

Blanco Andano 700-IF passar perfekt för skåp med en bredd på minst 800 mm. Det gör den till ett utmärkt val för kök i olika storlekar och utformningar. Oavsett om du har ett mindre kök eller ett större utrymme kommer denna diskho att bidra till funktionalitet och stil.

Sammanfattningsvis är Blanco Andano 700-IF en fantastisk diskho som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Den kommer att ge ditt kök en modern och sofistikerad touch samtidigt som den hjälper dig att hantera din diskning med lätthet.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Andano 700-IF (522969)
Mått
Längd
740.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
440.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: