• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 400-u

PRODUKTKOD: 517241

2 664,00 kr

Spara 15%

2 264,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco zerox 400-u - Enkelheten i rostfri elegans

Med Blanco zerox 400-u får du en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Denna diskho är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger den en elegant och modern look som passar bra i alla kök. Med sin enkla och stilrena design blir den en perfekt passform för både moderna och traditionella köksinredningar.

Tillverkad i högkvalitativt stål

Blanco zerox 400-u är tillverkad av högkvalitativt stål som garanterar lång hållbarhet och enkel rengöring. Rostfritt stål är känt för sin motståndskraft mot fläckar, fingeravtryck och korrosion, vilket gör det till det perfekta valet för en diskho som används dagligen.

Elegant färgpalett

Blanco zerox 400-u är tillgänglig i tre olika färger: krom, blank och rostfri. Dessa färger ger dig möjlighet att matcha din diskho med resten av köksinredningen och skapa en enhetlig och stilren look.

Enkel installation

Blanco zerox 400-u levereras med ett förborrat hål för blandare, vilket underlättar installationen av en köksblandare. Detta sparar dig tid och energi då du inte behöver borra hålet själv.

Allt-i-ett-lösning

Med sin enda ho ger Blanco zerox 400-u dig allt du behöver för att lösa alla dina diskbehov. Den ger tillräckligt med utrymme för att hantera stora kärl och pannor, samtidigt som den håller diskvattnet på plats för en enklare och smidigare diskning.

Blanco zerox 400-u är den perfekta kombinationen av stil och funktion. Med dess eleganta design och högkvalitativa material kommer den att lyfta ditt kök till en ny nivå av elegans. Beställ din Blanco zerox 400-u idag och njut av en diskho som gör ditt köksarbete till en fröjd.

Specifikationer
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Nej
Material
Stål

16 Produkter från samma kategori: