• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 400/550-t-u höger skål

PRODUKTKOD: 517235

6 053,00 kr

Spara 15%

5 145,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 1015 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Namn: Blanco claron 400/550-t-u höger skål

Blanco claron 400/550-t-u höger skål ger dig både stil och funktionalitet i ditt kök. Med en bredd på 1015 mm är den perfekt för att passa in i ditt köksdesign.

Funktioner:

Avrinningsytan är utformad för att se till att vatten tappas effektivt, vilket gör det enkelt att rengöra och hålla diskbänken ren.

Skålen är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger den hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Rostfritt stål är också hygieniskt och lätt att rengöra.

Material:

Skålen är tillverkad av stål, vilket ger den extra styrka och stabilitet. Stålet ger även en elegant och tidlös design till diskbänken.

Tillgängliga färger:

Diskbänken finns i flera färger, inklusive krom/blank/rostfri och satin. Du kan välja den färg som bäst matchar resten av ditt kök och din personliga stil.

Antal hoar:

Diskbänken har en ho, vilket ger tillräckligt med utrymme för att rengöra stora kastruller och stekpannor. Hohoytan ger också gott om utrymme för att diska tallrikar och bestick.

Montering:

Diskbänken är underlimmad/undermontermad, vilket ger en elegant och sömlös utseende på köksbänken. Detta gör också att diskbänken blir en integrerad del av köket.

Förborrat hål för blandare:

Diskbänken kommer inte med ett förborrat hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja en blandare som passar dina behov och preferenser. Du kan enkelt borra ett hål för blandaren efter behov.

Mått
Bredd
1015 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Montering
Underlimmad/Undermonterad

16 Produkter från samma kategori: